Heren, opgepast! Ergens op de wereld loopt een vrouw rond die het nodig vindt om haar overtollige haargroei te propaganderen. Het is te hopen dat deze vrouw weinig overwicht heeft, anders bestaat de kans dat de gehele vrouwelijke bevolking straks met bossen okselhaar rondloopt.

Trots als een pauw is Emer O’Toole met de beslissing om zich niet meer te scheren. Aan iedereen die het wil zien, toont ze haar harige oksels. Ook op haar benen is de dons te zien. De studente uit Dublin besloot 18 maanden geleden om nooit meer een scheermes aan te raken. Volgens haar wordt er te veel druk op vrouwen gelegd met wat ze ‘kunstmatige geslachtsnormen’.

O’Toole was vanmorgen op bezoek in het ITV-programma This Morning. Naast haar zat Michelle Devine, een eigenaresse van een schoonheidssalon, die walgde van het harige grietje dat naast haar op de bank zat. “Ik voel me vrouwelijk door mij wel te scheren”, legde ze uit. “Ik heb geen vriend of man; ik doe het voor mezelf.”

En u mag opgelucht ademhalen: een heel groot deel van de kijkers was het met mevrouw Devine eens. Tijdens de uitzending werd een peiling gehouden onder de kijkers. Maar liefst 80 procent is nog steeds groot fan van het scheermesje.

(Spitsnieuws)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.