2 SCA 2 2 SCA 1

SCA verliest twee steunpilaren aan haar aartsrivaal Jong Rambaan. De kampioen van de Lelydorp Sportbond (LSB), die tijdens het lidbondentoernooi tot de finaleronde was beland, zal het volgend jaar doen zonder spits Geoff  “Katie” Doengaja en middenvelder Hristo Bostdorp. Doengaja die vorig competitiejaar samen met Melvin Valies in de voorhoede speelde, zal nu samen met Carlos Loswijk en Vikash Naigi de nieuwe aanvallinie vormen voor de semikampioen van LSB. Doengaja speelde al 3 jaar voor SCA.

Hristo Bostdorp die van Parana naar SCA verhuisde, gaat na een jaar zijn heil zoeken bij Jong Rambaan. Bostdorp is een van de nieuwe middenvelders die Jong Rambaan heeft aangetrokken. En als we de geruchten mogen geloven, zal Jong Rambaan het volgende competitiejaar een geheel nieuw middenveldkwartet hebben.

Jong Rambaan, de ploeg van voorzitter Krish Biharie, wil dit seizoen haar team zodanig versterken, dat ze weer Lidbondenvoetbal speelt en dit keer de topsectie wel haalt. Het vorig seizoen strandde ze in de regiofase. Jong Rambaan wil ook de ervaren international Marlon Felter van WBC inlijven. De ploeg heeft een paar talentvolle jonge spelers en met een ervaren Felter in haar midden zal de ploeg alleen maar beter spelen. Een van de talenten is de jonge Vikash Naigi, die heel veel indruk maakte in het Lidbondentoernooi.

Dagblad Suriname - Dagblad Suriname - Suriname's Populairste Krant

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.