Stichting Sari heeft 144 waardebonnen geschonken aan kinderen uit achtergestelde gezinnen van alle lagere scholen van Nickerie. Voor dit project heeft het Maagdenhuis uit Nederland euro 2000,- ter beschikking gesteld, terwijl directie en personeel van de RBC bank in Nickerie US$ 500,- hebben gegeven.

De selectie van de kinderen heeft plaatsgevonden door tussenkomst van de schoolhoofden en clusterhoofden van alle lagere scholen in Nickerie.

“De behoefte is groot, maar voor de achtste keer hebben wij 144 kinderen kunnen helpen met een bon van SRD 75 om een goede start te maken van het komend schooljaar”, zegt de stichting. Bestuur en leden van stg. Sari feliciteren alle kinderen die over en of geslaagd zijn en aan de blijvenzitters en afgewezen kinderen wensen zij veel succes voor het volgend jaar toe.

Stg. Sari heeft aan alle best geslaagden van de lagere scholen een gratis computer cursus Windows aangeboden in hun Computer Center. “Met deze 2 projecten willen wij de kinderen van de lagere scholen stimuleren flink hun best te doen en dat zij ook de mogelijkheid krijgen wat te worden in de maatschappij”.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.