Eerwaarde Pandit Nitin Jagbandhan, voorzitter Sanatan Dharm Maha Sabha Suriname, heeft op 28 november uit handen van mevrouw Sharmila Ramratan, het lid van Stichting ISKCON Suriname, een 40 stuks Shrímad Bhagavad Gita’s in Hindi ten behoeve van Sanatan Dharma Maha Sabha Suriname ontvangen.

De Shrimad Bhagavad Gita’s zijn gedoneerd door Arwind Ramautar en Laxminarain Baboeram en Shanta Balgobind.

De donatie is gedaan in het kader van de komende Gita Jayanti op 3 december. Sanatan Dharma Maha Sabha Suriname bedankt de donateurs voor de donatie.

Mensen lijden in deze materiële wereld vanwege hun gebrek aan deze transcendentale kennis. Door Srimad Bhagavatam, Srimad Bhagavad Gita-boeken te verspreiden, kunt u helpen een ziel te redden en door deze kennis aan anderen te geven, kunt u ook Heer Sri Krishna dierbaar worden. Vedische geschriften geven aan anderen is een daad van de grootste liefdadigheid en het levert grote voordelen op voor alle betrokken partijen.

Onwetendheid is de moeder van alle zonden. Het geven van de gave van kennis is de beste liefdadigheid. Het staat gelijk aan het geven van liefdadigheid aan de hele wereld.

Mahabharata 12.209.113: “Een bord eten kan de honger een keer stillen, terwijl kennis iemands leven kan veranderen.”

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.