Door Johan Donner

PARAMARIBO – Op woensdag 17 oktober 2012 gaat de latin fever Salsuri 2012 van start in ’t Vat. Het is de achtste editie van het internationale Latinfestival in Suriname.

Het wordt dit jaar weer een feest met vele artiesten die de wereld rondreizen en ook hier aanwezig zullen zijn om hun kunnen met ons te delen.

Op woensdag is de dj van de avond Willy uit Nederland. De MC is Morry Krispijn van Salsaventura, uit Nederland.

Naast de nummers twee van de Salsa World Cup (Las Vegas, december 2011) en de nummers één van de Salsa World Championship (Puerto Rico, juli 2012), mag het Surinaamse publiek volop genieten van het dansemsemble, Yamulee, de absolute top uit New York.

Op verschillende andere evenementen, zoals de International showcase in Thalia, de workshops, de dansavonden en de Salsuri River cruise, zullen ook aanwezig zijn, Leon Rose uit Engeland, Pasty & Josta uit Nederland, Nelson Flores uit de Verenigde Staten.

Verder nog: Constelacion Latina uit Columbia, Social Style en de Ksino Dancers uit Venezuela, Soulflow uit Curacao, Pura Salsa uit Nederland, Salsa Picante uit Frans-Guyana en de Azucar Kids van eigen bodem.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.