Saif Ali Khan zit niet op sociale media, maar de knappe acteur is een van de geestigste mannen die er is. Hij sierde onlangs de show Feet Up With The Stars.

Een aantal fans had hem vragen gesteld. Een van de fans merkte op dat hij een cool vader is en dat het leuk zou zijn om Taimur Ali Khan en hem te zien in een Hindi-remake van Baby’s Day Out. Fans zullen zich de film herinneren over een baby die verdwaald is in de grote boze stad.

Maar Saif Ali Khan zei dat het te vermoeiend zou zijn om een film met zijn jongen te maken. Hij zei: “Het zou zo vermoeiend zijn om een film met Tim te maken. Na een tijdje zou hij zeggen: ‘Ik wil niet meer filmen’. Het is moeilijk om met kinderen te werken, vooral die van jezelf. Misschien kunnen jullie samen een geweldige film maken.” Fans zouden ook weten dat de film een baby had. Taimur is te schattig, maar heeft die leeftijdsgroep overschreden.

De acteur werd ook gevraagd of hij zijn vrouw Kareena Kapoor Khan een knipbeurt gaf in de lockdown en omgekeerd. Zijn antwoord was episch. Hij zei: “Ik denk dat ze me zou steken. Het zou erg onprofessioneel zijn als ik zou proberen haar haar te knippen. Ze is een nationale schat. We zijn nog steeds aan het werk; we kunnen niet met elkaars haar rommelen. Ze kan rotzooien rond met de mijne, maar gelukkig heeft ze dat niet gedaan.” De lockdown was een drukke tijd voor het stel. Kareena Kapoor Khan was zwanger van haar tweede zoon, Jeh, die in februari 2021 werd geboren.

Ze deed ook opnamen voor de film, Lal Singh Chaddha. Het echtpaar verhuisde ook naar een nieuw huis. Saif Ali Khan en Kareena Kapoor Khan hebben gasten ontvangen in hun nieuwe vorstelijke verblijfplaats.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.