Sabroso, ook wel ‘de gezelligste band van Nederland’ genoemd zal op verzoek van de fans dit jaar met oud op nieuw weer een bezoek brengen aan Suriname. De band wordt dit jaar gehaald door Red Spot Entertainment en zal 26 december landen op Surinaamse bodem. Het eerste feest van de toer vind plaats op 27 december in de KKF-hal. Verder staat dit jaar ook op 29 december een optreden gepland in Nickerie.

“Red Spot heeft er goed in gespeeld en we zijn onze Surinaamse fans dan ook bijzonder dankbaar want zonder hen zou dit niet mogelijk geweest zijn”, vertelt bandleider Setish Bindraban.

Volgens hem was het vanwege grote drukte in Nederland niet in de planning dit jaar een bezoek te brengen aan Suriname “maar daar de vraag naar de band in december heel erg groot was”, heeft Red Spot Entertainment ons kunnen overhalen alsnog voor 7 dagen te komen.

Het streven is volgens de bandleider en trompettist erop gericht om nu elk jaar met december Suriname aan te doen. Dit om de fans tegemoet te komen.

Van Sabroso verschijnt in november een nieuwe song uit. Het gaat om het nummer “Auratia Hamar” (mijn vrouw) een Chutney.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.