AMSTERDAM – In Groot-Brittannië is een nieuw wondermiddel dat een einde belooft te maken aan loshangend vel onder de bovenarmen in twee maanden tijd al meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan, zo meldt nu.nl.

De crème, genaamd Nip + Fab Upper Arm Fix, belooft loshangend vel onder de bovenarmen tegen te gaan met natuurlijke ingrediënten. Dagelijks gebruik van de crème zou de huid verstevigen.

Een Duitse natuurlijke variant van het nieuwe middel, de homeopathische Alpa broodpap, wordt al ruim drie maanden met veel succes toegepast in Suriname bij de behandeling van overtollig vet bij de buik, armen, benen en andere lichaamsdelen.

Bij Constantin aan de Rossignollaan in Paramaribo wordt de Alpha broodpap crème dagelijks bij tientallen personen ingesmeerd om af te slanken en onder meer de huid ook steviger te krijgen.

Volgens voedingsdeskundige Patrick Peterson van Constantin zijn de resultaten significant positief. “Het lichaamsvet neemt  af en de huid wordt steviger”, aldus Peterson vanuit Hannover, Duitsland tegenover GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.