In het kader van de Internationale Dag van de Vrouw en World Rotaract Week organiseert de Rotaract club of F.R.E.S.H. op zondag 08 maart 2015 een bewustwordings- en fundraisingsproject met als thema: “Light Up Y’ur Life, Light Up Y’ur Rights”.

Het project vindt plaats op het Plein van 12 mei aan de van Idsingastraat. De geplande activiteiten zijn een mini- informatiebeurs, die gehouden zal worden van 16.00 – 19.00 uur en een zumbathon van 16.30 – 18.30 uur.

Het doel van de informatiebeurs is om de gemeenschap te informeren over de rechten van de vrouw, met name over de zorg, bescherming en ontwikkeling van de vrouw.

Enkele organisaties die aanwezig zullen zijn: Stichting Stop Geweld tegen Vrouwen, Stichting Lobi, Nationale Vrouwenbeweging, OOK ZIJ, Women’s Way. De zumbathon is bedoeld als kick-off voor de Rotaract Week. De opbrengsten van de zumbathon zijn bestemd voor Stichting Stop geweld tegen vrouwen.

Inschrijvingen voor de zumbathon bedragen SRD 12.50. Voor inschrijvingen kunt u bellen of sms’en naar het nummer 8851775, e-mailen naar fresh.rc.cs@gmail.com of stuur een privébericht op Facebook.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.