PARAMARIBO- Rik Schuitemaker is donderdag tijdens een goed bezochte visitorsday georganiseerd door BNI, Business Network International, afdeling in Suriname, Chapter Progress, uitgeroepen tot Master Networker. Schuitemaker is in het dagelijks leven general manager van Ervo, lid van het KKF-bestuur, bestuurslid binnen de Surinaamse Zwembond en de Associatie van Surinaamse Autobedrijven. Verder levert hij zijn bijdrage in het rallygebeuren in Suriname en is zijn bedrijf aangesloten bij de Stichting Toezicht Keuring motorrijtuigen.

Het feit dat hij sinds de oprichting van Chapter Progress een toegewijd lid is en de meeste referrals tot nog toe verstrekt heeft aan zijn mede BNI-leden, geeft hem recht op deze onderscheiding. De BNI Visitorsday is een initiatief van BNI, de grootste Business en Professionele Referral netwerkorganisatie in de wereld.

Het doel van de visitorsday is om het belang van goed gestructureerd netwerken in de gemeenschap te promoten en van BNI Suriname net als in het buitenland een succesvolle organisatie te maken.

BNI Suriname wil in dit kalenderjaar onder meer een tweede chapter oprichten. Met deze visitorsday is de aanzet daartoe gegeven. Een andere chapter is noodzakelijk, aangezien er maar een branche/categorie per chapter toegelaten wordt om zodoende concurrentie onderling uit te sluiten. Het huidige managementteam bestaande uit Carlos Mezas en Ruben Brielle zijn Winston Wirth zeer erkentelijk voor het feit dat hij in 2005 werelds grootste netwerk en referral -organisatie naar Suriname haalde.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.