De 33-jarige bromfietser Kenneth T. die op maandag 15 augustus door de 29-jarige autobestuurster I.W. aan de Frederik Derby- en de Eduard Brumastraat is aangereden, heeft een beenfractuur opgelopen en is ter verpleging in een ziekeninrichting opgenomen.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat kort voor de aanrijding de bromfietser over de Frederik Derbystraat reed. Hij kwam vanuit de richting van de Keizerstraat gaande naar die van de Burenstraat. De automobiliste reed over de Brumastraat en gaande naar de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Op bovengenoemde kruising heeft zij verzuimd voorrang te verlenen aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding. Het verkeerslachtoffer Kenneth heeft letsels opgelopen aan zijn hoofd en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Zowel de bromfiets als de auto hebben materiële schade opgelopen en zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het rijbewijs van de chauffeuse I.W. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is door de politie ingevorderd.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de veroorzaakster na te zijn verhoord, heengezonden.

The post Rijbewijs veroorzaker aanrijding ingevorderd appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.