Het rijbewijs van de 55-jarige autobestuurder Heny K. is op woensdag 19 juni door de politie van het ressort Lelydorp ingevorderd.
Heny veroorzaakte op maandag 10 juni, als bestuurder van een bedrijfsauto, een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. De tegenpartij in deze de 19-jarige bromfietser Aman, A. heeft daarbij zwaar lichamelijk letsel opgelopen. Zijn bromfiets is ook zwaar beschadigd.
Politioneel onderzoek wees uit dat beide verkeersdeelnemers in dezelfde rijrichting over de Indira Gandhiweg reden. Op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg sloeg Heny linksaf de Tawajariweg in en doorkruiste daarbij het recht doorgaand verkeer op het bromfiets pad. Op dat moment behoorde de bromfietser Aman tot het recht doorgaand verkeer op het bromfiets pad. Door die aanrijding kwam de bromfietser tegen een stilstaand voertuig op de berm langs de weg aan.
De bromfietser is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.De EHBO-arts heeft het slachtoffer voor verdere behandeling verwezen naar een KNO specialist. Het ter zake opgemaakt politiedossier is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

The post Rijbewijs ingevorderd appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.