De 33-jarige bromfietser Kenneth T., die maandag 15 augustus door de 29-jarige autobestuurster I.W. op de kruising van de Frederik Derby- en de Eduard Brumastraat in Paramaribo is aangereden, heeft een beenfractuur opgelopen en is ter verpleging in een ziekeninrichting opgenomen. 

Uit het voorlopig politieonderzoek kwam naar voren, dat kort voor de aanrijding de bromfietser over de Frederik Derbystraat reed. Hij kwam vanuit de richting van de Keizerstraat en reed richting de Burenstraat. De automobiliste reed over de Brumastraat in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Op bovengenoemde kruising heeft zij geen voorrang verleend aan de bromfietser, met als gevolg de aanrijding. 

Het verkeerslachtoffer heeft letsels opgelopen aan zijn hoofd en werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Zowel de bromfiets als de auto hebben materiële schade opgelopen en zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het rijbewijs van de automobiliste, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is door de politie ingevorderd.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de vrouw na te zijn verhoord, heengezonden.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.