De Barbadiaanse zangeres heeft al haar stempel gedrukt op lingerie, huidverzorging en make-up – en nu voegt ze geur toe aan haar Fenty-merk.

Op woensdagmiddag plaagde de 33-jarige superster haar aanstaande parfumlancering door twee zwart-wit promofoto’s op Instagram te plaatsen.

“#FENTYPARFUM COMING SOON COM”, schreef ze.

Hoewel Rihanna geen releasedatum of details heeft gedeeld over hoe de geur zou kunnen ruiken, kunnen Fenty Beauty-shoppers tot 8 augustus een gratis sample scoren bij elke aankoop van meer dan $ 40, met behulp van de code FENTY bij het afrekenen.

Het mode-icoon poseerde voor de portretten in een off-the-shoulder leren jack en hemd met dunne bandjes, minimale make-up dragend met meerdere diamanten oorbellen.

Ze droeg ook een zijdeel met gladde bakkebaarden.

Het multi-afbreekstreepje heeft ook tal van andere mode- en schoonheidsprojecten om haar bezig te houden. Ondanks de recente sluiting van haar luxe Fenty-label met LVMH, heeft ze grote successen geboekt met haar andere merken.

Haar Savage X Fenty-lingerielijn van miljarden dollars, die intieme kleding voor zowel vrouwen als mannen maakt, heeft zijn sporen verdiend met een jaarlijkse modeshow die wordt gestreamd op Amazon Prime; beroemdheden als Paris Hilton, Laura Harrier en Lizzo maakten deel uit van de presentatie van 2020.

In maart diende Rihanna ook een aanvraag in voor het handelsmerk ‘Fenty Hair’.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.