De 47-jarige Ricky N. is op maandag 19 augustus door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden op verdenking van gemeenschap met een bewusteloze of onmachtige; feitelijke aanranding en ontucht met eenbewusteloze en onmachtige.

De aangeefster R.A. deed op die bewuste dag aangifte ter zake de boven vermelde strafbare feiten tegen Ricky, N. Zij kreeg van een getuige te horen dat haar jongere broer, die een geestelijke beperking heeft,verkracht is geworden door de verdachte voornoemd.

Daartoe gevraagd beaamde het slachtoffer hetgeen zijn oudere zus bij de politie verklaart heeft. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Ricky op het zelfde erf woonachtig is alshet slachtoffer. Dat hij het slachtoffer met een bordje eten zijn woning binnen lokte om vervolgens de ontuchtige handelingen met die te plegen.

Bij zijn voorgeleiding heeft Ricky toegegeven ontuchtige handelingen gepleegd te hebben met het slachtoffer. Hij is na overleg met Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

The post Ricky ingesloten voor ontucht met onmachtige appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.