Assistent manager van residence Inn Nickerie, Hemradj Jagesar.

Door Johan Donner

PARAMARIBO/NICKERIE – Hotel Residence Inn Nickerie heeft als onderdeel van zijn ingezette rebranding proces gisteren, zaterdag 27 oktober 2012, een nieuwe look en menu in zijn ‘Matutu Restaurant’ geïntroduceerd.

GFC verneemt van assistent manager Hemradj Jagesar, dat Residence Inn trendsetter is in de toerisme sector in Nickerie en dat  de nieuwe uitstraling in het restaurant een belevenis op zich is.

“De gast in het ‘Matutu Restaurant’ wordt bij binnenkomst verrast met tafelbladen waarop de Inheemse en Marron culturen tot uiting worden gebracht.

De Lotus straalt met haar aanwezigheid schoonheid, welvaart en vruchtbaarheid uit en staat daardoor als het ware symbool voor het centrum van het district.

Verder wordt met de Lotus een directe link gemaakt met het zoetwaterkanaal, dat niet weg te denken is in de hoofdstad Nieuw Nickerie”, zegt de manager trots.

Jagesar zegt ten slotte aan GFC dat hij zich “nu al bewust is dat met het oog op de activiteiten rond de viering van 37 jaar onafhankelijkheid en de feestdagen in de decembermaand, zij een zeer belangrijke rol gaan vervullen voor wat betreft de accommodatie van zowel lokale, nationale als internationale gasten en de hoge eisen die hiermede worden gesteld aan kwaliteitstandaarden van voedsel”.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.