De verdachten Chermano R. (31), de jeugdige O.M. en de heler Mohamed O. zijn op woensdag 3 augustus na uitgewerkte informatie door de Recherche van regio Paramaribo opgespoord en aangehouden.

Twee benadeelden hebben respectievelijk in de eerste en de derde week van de maand juli 2022 aangifte gedaan op het politiebureau Munder. Van beide aangevers zijn er in totaal twee schapen en vijf geiten gestolen. De rechercheurs kregen ook informatie van een derde benadeelde die op dinsdag 26 juli aangifte van diefstal van zijn geit had gedaan op het politiebureau Livorno.

De rechercheurs werkten die informatie uit en kwamen de verdachten Chermano en O.M. in beeld. Beide verdachten hebben bij de voorgeleiding een volmondige bekentenis afgelegd, waarbij de heler Mohamed die in beeld kwam eveneens in de kraag kon worden gevat.

Chermano die een bekende van de politie is en de jeugdige O.M. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De heler Mohamed is na te zijn voorgeleid en verhoord heengezonden.

De politie vermoedt dat het tweetal meerdere diefstallen van vee moet hebben gepleegd. Eventuele benadeelden worden opgeroepen zich te wenden tot de Recherche van Paramaribo voor het doen van aangifte. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau Geyersvlijt en is te bereiken op het telefoonnummer 451163.

The post Recherche Paramribo houdt drie verdachten ter zake diefstal van vee aan; heler heengezonden appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.