PARAMARIBO- RomarioP. is op donderdag 5 juli door de recherche aangehouden in een woning aan de Helenastraat. Hij had een bromfiets in zijn bezit, die op 17 april van dit jaar gestolen is aan de Kwattaweg. Romario gaf aan dat hij de bromfiets had gekocht van Clemens L. Clemens L. is op 12 juli aangehouden. Beide mannen zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Een ander geval betreft de aanhouding en insluiting van  Roman B. op dinsdag 10 juli. Hij wordt ervan verdacht, samen met nog een andere man, betrokken te zijn geweest bij een overval in een woning aan de Kwattaweg op 12 juni van dit jaar. Bij die gelegenheid is een seniorenburger onder bedreiging van een mes beroofd van zijn geld. De comparant van Ramon wordt nog opgespoord.

Ook de veroordeelde Vincent Kenneth Haynes  is op dinsdag 10 juli aangehouden en overgebracht naar een huis van bewaring om een gevangenisstraf van 5 jaren uit te zitten. In het jaar 1999 was Haynes aangehouden en werd verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging. Enkele dagen na zijn aanhouding zag hij kans uit een politie cellenhuis te ontvluchtten en wist sindsdien uit handen van de politie te blijven. Op 6 juni 2000 is Haynes bij verstek veroordeeld tot 5 jaren gevangenisstraf.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.