Hierbij enkele opmerkingen op het artikel ‘Wie is Geert Wilders’ van de heer Jan Gajentaan, zie deze link http://www.gfcnieuws.com/?p=210558.

- Wilders wil minder Marokkanen in Den Haag. Ik ben hiermee eens met hem, omdat veel Nederlanders de overlast of terreur van de Marokkanen zat zijn. Misschien daarom de benaming ‘kutmarokkanen’. In plaats van de problemen te benoemen en aan te pakken, noemden enkele Marokkanen Wilders een racist en Hitler. De boodschap van de PVV is: aanpassen of oppleuren.

[ Eén van de grote oorzaken van de naderende ondergang van Europa en een heel grote clash tussen de autochtonen en allochtonen is de ongebreidelde massa-immigratie]

- Dat stukje over het Indisch familieverleden van Wilders is een afleidingsmanoeuvre van de werkelijke problemen met de Marokkanen. In plaats van het Indisch familieverleden was het beter cijfers te presenteren over het aandeel van de Marokkanen in de criminaliteit, overlast, bijstand, werkloosheid etc. etc.

[Onlangs is bekend gemaakt dat 50% van de Somaliërs in de bijstand zitten. Wat een luilekkerland, sjeg!]

- “De PVV is volgens peilingen nu de grootste partij van Nederland.” Ik hoop van harte dat de PvdA (‘Partij van de Allochtonen’;'Portemonne van de Ander’; ‘Partij van de Afgrond’) een grote nederlaag lijdt. Het socialisme zuigt de middenklasse en bedrijven leeg om profiteurs en parasieten te onderhouden.

Dat de PVV nu virtueel de grootste partij is, laat zien dat mensen bewust worden van de gevaren van de oprukkende socialistische dictatuur (‘EUSSR’) en de theocratische dictatuur. Zie mijn artikel ‘Europa tussen twee dictaturen’, link http://www.gfcnieuws.com/?p=154033.

Ahmad Jhawnie


Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.