Hedenmorgen heb ik via GFC mogen vernemen dat Jan Gajentaan beweert dat ik waarschijnlijk de President de omstreden informatie heb verschaft over de Amerikaanse ambassadeur. Ik ontken dit ten stelligste. Dit is klinkklare onzin, een banale leugen die op niets is gebaseerd.

Dergelijke zaken zijn niet besproken met de ambassadeur. En het behoort niet tot mijn gewoonte om zaken door te geven aan wie dan ook. Dit maakt de uitspraak van Gajentaan tot een grote belediging aan mijn adres en het adres van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB).

Het OKB heeft zich altijd opgesteld als te zijn onafhankelijk en boven partijen staand. Het past dus niet in het beleid van het OKB om aan het handje van welke partij dan ook te lopen.

Ik vraag Gajentaan dan ook om eerst goed zaken uit te zoeken en dan zijn mening te geven in plaats van mensen vals te beschuldigen.

J. Van Dijk- Silos

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.