Drievoudig voormalig wereldkampioen boksen, Raymond ‘hallelujah’ Joval geeft gehoor aan de oproep van president Desire Bouterse – dat Surinamers waar ook ter wereld voorgoed of tijdelijk terugkeren naar Suriname – om het land te helpen opbouwen. Joval zal samen met zijn compagnon Giovanni Reingoud (Ondernemer) een viertal projecten in Suriname starten. Dat melden de twee in een persbericht.

Het eerste project is een crowdfund platform waarop goede ideeën door Surinamers en sympathisanten met Suriname gefinancierd en gerealiseerd kunnen worden middels giften, investeringen en leningen. Het tweede project is een online carrière platform waarop studenten en professionals in verbinding worden gebracht met de werkgevers in Suriname. Project nummer drie wordt een online video hosting/distributie platform waarop artiesten, tv,- film, en documentairemakers hun producties kunnen showcasen. Het vierde project is een up-to-date Trainingskamp & Spiritueel centrum waarin Joval zijn talenten als professioneel sportman zal gebruiken om mensen met overgewicht in het binnen en buitenland weer fit en slank te krijgen.

Middels deze projecten moet het gemakkelijker worden voor Surinamers in het buitenland en sympathisanten met Suriname, om te participeren in de opbouw van het land. Joval zal in september een bezoek aan Suriname brengen. Reingoud is reeds in het land om rond de tafel te zitten met belangrijke sponsors en investeerders.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.