Op 14 april begint het vierde seizoen van De Dino Show! De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders Te gast in deze eerste uitzending: presentator Carlo Boszhard, saxofonist Tim Wes en Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Met nieuwe sketches en natuurlijk FC Kip!

Carlo Boszhard is al jaren een graag geziene presentator op tv. Deze keer mag hij plaatsnemen als gast. Van Tim Wes weten we dat hij een natuurtalent is op de saxofoon. Maar wat zijn zijn andere kwaliteiten? En hoe gaat het nu met Ranomi Kromowidjojo? Na haar gouden winst in Londen wil Jandino haar nu het hemd van het lijf vragen.

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire FC Kip, het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. De Dino Show heeft nu ook de nieuwe miniserie Broers, waarin Jandino’s wel héél kleine broertje te zien is. En “iedereen is blij”, want Churandy Martina is ook weer terug!

Zondag 14 april 2013, om 21.25 uur op Nederland 3

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.