De Surinaamse Bridge Bond (SBB) hield afgelopen maandag haar reguliere bridgesessie bij de DSB. Wederom deden elf paren hieraan mee en het geheel had ondanks een ietwat trage start verder een vlot verloop, zegt de SBB in een persbericht. Er werd op de zes wedstrijdtafels een parensessie volgens de Howell-loop 21 boards gespeeld over zeven ronden, waarbij zeven paren een rustronde hadden vanwege het oneven aantal paren en de aanwezigheid van een rusttafel.

Het ‘kibbelende’ koppel Ramon Razab-Sekh / Ratan Kalka wist weer van zich doen te spreken en behaalde wederom de eerste plaats nu met een wedstrijdscore van 106,16 punten. Dit deed ze met de volgende scores: 19-5, 18-6, 18-6, 14-10, 13-11, 9-15. Ze verloor slechts in één ronde en had ook een rustronde. Ze haalde 3 (gedeelde) tops tegen over geen enkele nul. Een ‘top’ was goed voor 8 punten en de absolute ‘nul’ voor 0 punt.

Het koppel dat nu vanwege langdurige afwezigheid het meeste opzien baarde was het koppel Remie Wiratma / Arthur Jones en eindigde op de tweede plaats met een wedstrijd-score van 99,16 punten. De derde plaats was voor de bridgers Ann Meyer en George Blufpand met een wedstrijdscore van 98 punten.

De vierde plaats was met een wedstrijd-score van 93 punten voor het koppel Jamila Idu / Imro Nibte. De top vijf werd afgesloten door 2 koppels die hetzelfde aantal punten behaalden n.l. Philip & Antoine Issa en Jane Harkisoen / Stephen Harripersad met een wedstrijdscore van 92,16 punten. De Issa’s wonnen wel het onderling treffen met 18-6.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.