door Robin Rosario

NICKERIE – Harriet Ramdien zal zich vandaag officieel propageren als aankomend lid van de VHP.  Dit zal ze samendoen met haar achterban tijdens de geplande structurenvergadering van de VHP in Nickerie.

Ramdien zegt aan GFC Nieuws dat het leven een leerschool blijft. “In de politiek ben je dagelijks onderhavig aan wijzigingen van inzichten. Mijn besluit is niet uit emotionele of sentimentele overwegingen genomen. Ik ben rationeel, een vechter! Op basis daarvan heb ik een besluit genomen.”

Zij benadrukt dat de ‘afzettingskwestie’ in Coronie, waar zij vervangen werd als DC , niets te maken heeft met haar overstap en ziet dat als een toevallig incident.

“Ik heb nog genoeg energie om mij binnen de politiek verder te ontwikkelen. Ik heb voor de VHP gekozen omdat mijn familie generaties lang lid geweest is van die partij en ook ik afkomstig ben uit de vroegere VHP-jongeren. De VHP heeft nu een jonge dynamische voorzitter die zich op allerlei gebieden in binnen- en buitenland op positieve wijze heeft geëtaleerd. Hij is een leider die veel perspectieven biedt aan de ontwikkeling van het land. Via de partij wil ik mijn bijdrage leveren.”

Er zijn volgens de gewezen DC weinig vrouwen in de politiek. Samen met de vrouwen binnen de VHP wil ze  haar stem laten horen.

Ramdien laat bovendien doorschemeren dat er niet te lang geaarzeld moet worden bij het nemen van politiek gerelateerde besluiten. Vooral op persoonlijk vlak. “Men moet bij persoonlijke politieke besluiten niet te lang aarzelen en ook niet bevreesd zijn. Ik heb de VHP nooit als een vijand gezien en heb doelbewust gekozen voor die partij. Anderzijds heb ik geen rancuneuze gevoelens richting de NDP”, aldus de politica tot slot.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.