NICKERIE- Na 8 ronden Zwitsersysteem gedamd te hebben in de VHP Damcompetitie, georganiseerd door de Jonge Olifanten Nickerie, mag Ragho Naresh zich kampioen van Nickerie noemen.

De laatste kampioenschappen volgens dit systeem waren in 1995 georganiseerd en Ragho wist in totaal 16 keren kampioen te worden.

In totaal hadden 19 personen uit alle polders en Nieuw-Nickerie deelgenomen aan deze competitie.

De scheidende kampioen van Nickerie Mahabier Prithipaal is geëindigd op de 6e plaats, terwijl Soochit Soender en Oldenstam Julius respectievelijk op de 2e en 3e plaats zijn geëindigd.

Onder de jongeren bevonden zich 12 deelnemers die allemaal getraind zijn door Ragho Naresh. De finalisten bij de jongeren zijn de gebroeders Nehru Prashant en Nehru Sharan.

Op de derde plaats is geëindigd Kromokarijo Melissa terwijl de jongste speler Quincy Ngwaikromo geëindigd is op de 4e plaats.

Deze damcompetitie is volledig gesponsord door de politieke partij de Vooruitstrevende Hervormings Partij. Naar zeggen van de VHP wordt dit een jaarlijks terug kerend evenement. Dit toernooi zal op zaterdag 8 september feestelijk worden afgesloten in het partijcentrum van de VHP Nickerie aan de Wilhelminastraat, waar ook de prijzen door toppers zullen worden uitgereikt.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.