Radio Immanuël van Bisdom Paramaribo is vanaf zaterdag 14 september weer in de lucht gegaan. Het radiostation was voor een periode van een jaar en drie maanden uit de lucht. Dit vanwege de omgevallen mast van het radiostation waar hun apparatuur aan was bevestigd.

“Met een gevoel van dankbaarheid blikken wij terug op de afgelopen tijd, waarbij de trouwe luisteraars steeds bleven bemoedigen, sterk te blijven ondanks deze grote tegenvaller. Onze dank gaat op de eerste plaats uit naar Onze Lieve Heer. Zonder Zijn ontferming en voorziening zouden wij nooit instaat zij geweest dit heugelijk feit te bewerkstelligen. Hierbij word de Surinaamse gemeenschap opgeroepen mee te luisteren”, zegt de directie in een persbericht.

De missie van “Radio Immanuël” is om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, door middel van relevante, inspirerende gebedsprogramma’s, hartverwarmende muziek, het Evangelie van Jezus Christus te laten horen op “93.1 FM”. “In de radioprogramma’s brengen wij het Woord van redding en genade door Jezus Christus en leven we in de verwachting van Zijn komst. Uw eerste Rooms-katholieke radiostation in Suriname, biedt gelovigen, gezinsvriendelijke programma’s en u kunt naar originele programma’s luisteren en nog veel meer”.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.