PARAMARIBO- Radio 92.7 FM Gold heeft grootse plannen. Op 26 december 2012 is het station namelijk twee jaar in de ether. Een van de activiteiten in het kader hiervan is de officiële launching van de website www.fmgoldsuriname.com vandaag.

Technical director van Radio 92.7 FM Gold, Roberto Ernst, zegt dat hij en zijn medewerkers tevreden terugblikken op het eenjarig bestaan van het radiostation. In het afgelopen jaar is veel ervaring opgedaan, waardoor het product kon worden verbeterd. Ernst zegt aan GFC Nieuws dat het echte werk reeds begonnen is. Naast Ernst, Guillermo Samson en Glenn Truideman zullen vanaf juli nog enkele “frisse media-iconen” te beluisteren zijn via FM Gold.

Nyunsu Ini Sranan Tongo en de actualiteitenprogramma op de zondagmiddag (14.00 – 17.00 uur) zijn momenteel de best beluisterde uitzendingen.

“De luisteraars hebben ons muziekconcept heel positief ontvangen”, vertelt Ernst verder. De zender zal de komende dagen in verband met haar jaardag een aantal nieuwe ingezongen jingles introduceren.

Het station zal ook enkele sociale instellingen, mensen met een beperking en seniore burgers gedenken. Ook luisteraars in de verre districten zullen in de gelegenheid gesteld worden deel te nemen aan de verjaardagsactiviteiten. Er worden ook voorbereidingen getroffen om te beginnen met TV Gold. De zendmast en apparatuur zijn reeds gearriveerd, zegt Ernst.

Het is de bedoeling dat het televisiestation vanuit dezelfde locatie van de radio zijn uitzendingen zal verzorgen. De proefuitzendingen van TV Gold zullen nog voor de grote vakantie starten, verklapt Ernst.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.