Qualogy meldt dat zij met QAFE een kantoor heeft geopend in Redwood Shores, Californië, om zijn Oracle Forms-moderniseringsoplossing dichter bij het hoofdkantoor van Oracle te brengen. QAFE biedt Oracle-klanten in zowel bedrijfsleven als overheid een bewezen, geautomatiseerd moderniseringsplatform dat legacy Oracle Forms-applicaties in luttele minuten omzet van client/server naar moderne toekomstbestendige internetapplicaties die in alle browsers draaien zelfs op alle mobiele toestellen. Het applicatie-ontwikkelingsplatform van QAFE is ontwikkeld door Java- en Oracle-engineers om zowel een upgrade-route te bieden voor modernisering van Oracle Forms, als een modern framework voor ontwikkeling van bedrijfsapplicaties. Het ontwerp scheidt de bedrijfslogica van de presentatielaag, waardoor QAFE niet alleen vandaag legacy-applicaties moderniseert, maar ook toekomstbestendige applicaties biedt. QAFE is al succesvol met grootschalige Oracle Forms-migratieprojecten voor ondernemingen en overheidsorganisaties overal ter wereld. QAFE-managers waren afgelopen week aanwezig op Oracle OpenWorld om Oracle-systeemintegratiepartners te werven, om de Amerikaanse markt te helpen openen, en om Oracle-klanten uit het bedrijfsleven te ontmoeten die een slimme oplossing zoeken voor modernisering van Oracle Forms. “We betreden de Amerikaanse markt met een succesvol track record in modernisering van Oracle Forms voor enorme overheidsprojecten en wereldwijd opererende ondernemingen,” aldus Rokesh Jankie, oprichter en CTO van QAFE. “We zien de Amerikaanse Oracle-markt als onze logische volgende stap, en zien ernaar uit om deze grote installed base van gebruikers een automatische route te bieden van legacy client/server naar webapplicaties.”

Over QAFE
QAFE, Inc. helpt ondernemingen overal ter wereld om hun legacy client-/serverapplicaties te ontsluiten en deze tot SOA-gebaseerde internetapplicaties te moderniseren, zodat zij hun legacy-ontwikkelingsinvestering behouden. QAFE loopt wereldwijd voorop in Oracle-modernisering en helpt ondernemingen bij een razendsnelle upgrade van Oracle Forms naar een modern web-platform. QAFE heeft een kantoor in Redwood Shores, Californië, en R&D-vestigingen in Nederland en Zuid-Amerika. QAFE stelt bedrijven in staat om hun bedrijfswaarde te vergroten en kosten te verlagen, door hun bestaande investering in legacy-technologie naar een hoger plan te tillen.

Over Qualogy
Qualogy (www.qualogy.com) is opgericht in 1998 en biedt vandaag de dag werk aan meer dan 220 specialisten op het gebied van Java / Oracle Development, Oracle E-Business Suite, Oracle Fusion Applications, Fusion Middleware, Oracle Exalogic, Database Administration, Business Intelligence, Agile Consultancy, SOA, Big Data, Cloud en Web Development met Enterprise Application Platform QAFE: www.qafe.com. Qualogy is ISO 9001 en NEN 4400 gecertificeerd waarmee ze klanten laat zien dat processen zijn gedocumenteerd in een systeem van kwaliteit en dat het bedrijf zo snel als mogelijk problemen kan opsporen, corrigeren en voorkomen.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.