Home » Surinaams nieuws » PSV zet stap richting kampioenschap Nickerie 10/02/2014 09:04 – Beta Debidien P…

PSV zet stap richting kampioenschap Nickerie

10/02/2014 09:04 – Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE – De Politie Sportvereniging (PSV) heeft zondag een goede stap gezet richting kampioenschap van Nickerie. PSV versloeg in een keihard duel Santos met 1-0. Het gouden doelpunt werd al in de derde minuut gescoord door Andrew Williams.

Santos kreeg in het resterende deel van de wedstrijd genoeg kansen, maar wist die niet in doelpunten om te zetten. Ook PSV kreeg mogelijkheden om de voorsprong te vergroten, maar verzuimde.

Halverwege de tweede helft raakte Santos in de problemen, nadat verdediger Jugano Emanuelson tegen zijn tweede gele kaart aankeek en het veld met rood moest verlaten. In de 82ste minuut werd ook aanvaller Theodoor Dors van Santos rood gekleurd wegens protesteren tegen arbiter Radjes Banarsie. Dors claimde een strafschop nadat de bal volgens hem met de hand was gespeeld door de verdediging van PSV.

Banarsie die op dat moment ongeveer 25 meter verwijderd was van de situatie, liet doorspelen. Zowel trainer Mitchell Lim Hok Koen van PSV als trainer Glenn Dors van Santos waren niet tevreden over het optreden van de arbiter. "Die man was conditioneel zeer slecht, vandaar dat hij de situaties niet van dichtbij kon waarnemen", zegt Dors