“Ik laat het over aan de Goede Man daarboven. Ik ben ten einde raad over het gedrag dat mensen manifesteren in het verkeer”, zei president Desi Bouterse vandaag over het verkeersongeval dat zich zaterdagochtend heeft voltrokken.

Het staatshoofd vond het nodig om een minuut stilte in acht te nemen. Dit deed hij bij de overhandiging van sleutels aan de nieuwe eigenaren van woningen op het woningbouwproject van de overheid te Hannaslust.

Drie mannen en twee vrouwen zijn vandaag overleden na betrokken te zijn geweest bij een botsing aan de Jagernath Lachmonstraat. De chauffeur van een wit gelakte personenauto, waarin drie mede passagiers zaten, pleegde volgens de laatste informatie van de politie een inhaalmanoeuvre op de noordelijke rijbaan van de Jagernath Lachmonstraat en kwam daarbij tegen de middenberm van de weg aan. De bestuurder belandde vervolgens op de zuidelijke rijbaan van de weg alwaar hij tegen een autobus en een grijs gelakte personenauto botste.

De witte auto ging over de kop en de chauffeur en de drie mede inzettende, zijnde een man en twee vrouwen, zijn uit het voertuig geslingerd en waren nagenoeg op slag dood. In de grijze auto zat een chauffeur en twee vrouwelijke mede inzittenden.

De chauffeur van dit voertuig is niet lang na de botsing in het ziekenhuis overleden en de twee vrouwen, van wie een in kritieke toestand verkeerd, zijn ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. De slachtoffers zijn allemaal jonge mensen.

DBS heeft intussen 4 namen van de in totaal 5 doden vermeld. Het zou gaan om Radjkoemar Chotoe, Geeta Soebhan, Fabian Sanvisie en Gerold Adriaan. Het is volgens de krant nog niet duidelijk wie in welke van de voertuigen zat. De politie heeft de namen nog niet bekend gemaakt, omdat het onderzoek nog gaande is.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.