Moustafa Ismail heeft dinsdagavond een eervolle vermelding in het nieuwe Guinness Book of Records gekregen, omdat hij opvallend gespierd is.

Zijn bovenarmen hebben een omtrek van 80 centimeter. Dat is ongeveer even groot als de taille van een volwassen man. De Amerikaan wordt vaak met stripfiguur Popeye vergeleken.

De gespierde man werd 24 jaar geleden in Egypte geboren, maar woont tegenwoordig in Amerika omdat daar betere trainingsmogelijkheden zijn.

Ondertussen traint hij tien jaar en kan hij 225 kilo optillen. Hiervoor brengt hij drie uur per dag in de sportschool door, van 05:00 tot 08:00 uur in de ochtend. Daarna gaat hij aan het werk, hij is pompbediende bij een benzinestation in Californië.

Dat hij met Popeye vergeleken wordt, vindt Moustafa grappig, maar hij zal de eerste zijn om toe te geven dat zijn succes niet gebaseerd is op spinazie: ”Ik moet daar altijd om lachen want ik eet geen spinazie. Ik haat het.”

Zijn dieet bestaat uit anderhalve kilo kip per dag, een pond rood vlees of vis, grote porties amandelen en bijna drie liter proteïneshake.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.