De politie van Groningen heeft zaterdagavond een inval gepleegd bij een woning aan de Sidodadieweg waarbij drugs werden aangetroffen. Dat heeft  het Korps Politie Suriname (KPS) bekend gemaakt.

Voorafgaand aan de inval zijn twee mannen aangehouden in de Sidodadieweg. Bij één van de verdachten werd  vier wikkeltjes crack cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Die man gaf aan dat hij de drugs bij een woning in de Sidodadieweg gekocht had. De andere man verklaarde dat hij zijn verboden middelen ter plaatse had gebruikt.

Naar aanleiding van deze informatie pleegde de politie een inval aan de betreffende woning aan Sidodadieweg.  Op het adres zijn twee rouwen en twee mannen aangetroffen. Bij een onderzoek in het huis zijn aangetroffen en in beslag genomen: 21 wikkeltjes crack cocaïne, 24 wikkels marihuana, vier marihuana plantjes, zogenaamde crack pijpjes en verpakkingsmateriaal.

Hangende het onderzoek zijn de twee vrouwen en twee  mannen aangehouden en in verzekering gesteld. Ook de man met de vierwikkeltjes crack cocaïne in zijn bezit is in verzekering gesteld.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.