De Nederlander Paul Kraaijer. Op verschillende sites wordt hij beschuldigt van pedofiele activiteiten. Echter is er geen enkel officieel bewijs daarvoor.

Enkele hoge politici binnen de coalitie zeggen vanavond desgevraagd aan GFC Nieuws op korte termijn om een politioneel onderzoek te vragen aangaande beschuldigingen aan het adres van de 51- jarige Nederlandse journalist Paul Kraaijer. Op diverse sites in Suriname alsook Nederland wordt melding gemaakt van pedofiele activiteiten in het binnenland van Suriname waar Kraaijer volgens de beschuldigers onderdeel van zou zijn.

“Er moet een onderzoek komen zodat de waarheid naar boven komt. Als de beschuldigingen vals zijn en gebaseerd op ordinaire roddels, moet dat duidelijk zijn. Maar anderzijds moeten zaken goed nagetrokken worden door de politie zodat er maatregelen kunnen worden getroffen. Wij kunnen de zaak niet zo laten voor wat het is. Er gaat op korte termijn een degelijk onderzoek moeten komen naar de activiteiten van deze man”, stelt een coalitietopper.

Onderstaand een link naar één van de  vele beschuldigingen over pedofilie in de Surinaamse binnenlanden.

http://ilovesu2.wordpress.com/2013/08/24/hollandse-parbode-journalist-paul-kraaijer-actief-als-pedofiel-in-indianen-dorpen-west-suriname/

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.