door Robin Rosario

BRONSWEG – Diana Pokie heeft gisteravond na de protestdemonstratie van haar achterban te Bronsweg, dank uitgebracht aan de mensen die vertrouwen in haar hebben gesteld en daarom op haar hebben gestemd. Dezelfde groep komt nu ook op voor haar rechten door te demonstreren. Pokie zegt in gesprek met GFC Nieuws, geen woorden genoeg te hebben om haar dank te omschrijven.

Pokie : “Ik ben gewoon verrast, ontroerd en emotioneel met wat ik gistermiddag heb meegemaakt. Zo zie je dat ik toch waardering krijg van de mensen die vertrouwen in mij hebben en een waardige vertegenwoordiger zien om hun belangen in het parlement te behartigen.”

Pokie is zelf afkomstig uit Bronsweg waar zij geboren is. Bronsweg is overigens het grootste dorp van het district. Zij geeft de garantie dat haar achterban nog voor de volle honderd procent achter haar staat. Ook Ajaiso krijgt de volle ondersteuning van zijn achterban uit Boven Suriname. GFC Nieuws verneemt uit Bronsweg, dat er na de demonstratie een korte vergadering werd belegd. Daarna heeft de achterban uit waardering voor Pokie en Aajaiso, tot in de vroege ochtend feestgevierd en gedanst op de tonen van verschillende muziekformaties.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.