PARAMARIBO- De Pertjajah Luhur (PL) onder leiding van Paul Somohardjo komt de Surinaamse gemeenschap verder tegemoet. De partijleider heeft in samenspraak met de rest van de PL- top besloten om de prijzen van aardappelen nog verder naar beneden bij te stellen.

Bij het sociaal- cultureel PL-centrum onder de de Wijdenboschbrug in Paramaribo, is het dagelijks een komen en gaan van personen die in de gelegenheid worden gesteld om goedkoop basisgoederen in te kopen.  De GFC redactie verneemt dat de partij die nooit slaapt, alles in het werk stelt om diverse producten zo goedkoop mogelijk aan de man te brengen voor in het bijzonder Surinamers met een zwakke beurs. In dat kader wordt de prijs van aardappelen deze week teruggebracht naar slechts 1 SRD per kilo.

Vandaag nog start de PL  overigens met het open stoten van een stuk terrein in Commewijne. Het doel is om op die locatie zelf groenten te planten. Hierdoor worden er veel kosten bespaard en kan het volk beter profiteren door nog goedkoper groenten in te kopen.

“Wij van de PL doen er alles aan om de burgers die het niet breed hebben tegemoet te komen. Onder meer willen wij de prijzen van basisbehoeften verder naar beneden brengen. Bovendien gaan wij het telen van gewassen verder stimuleren. In dat verband zijn wij continue op landelijk niveau in overleg met verschillende actoren. Het verbeteren van de leefkwaliteit van mijn landgenoten is onze belangrijkste prioriteit “, aldus partijleider Somohardjo tegenover GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.