door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO-  PL radio is nu via het internet wereldwijd te beluisteren. Vandaag zijn de laatste technische werkzaamheden doorgevoerd. Via www.pertjajahmedia.com zijn de radio-uitzendingen nu ook internationaal te volgen.  Het radiostation van Pertjajah Luhur (PL) leider Paul Somohardjo wil hiermee een nog groter luisterpubliek bereiken. Dat zegt Somohardjo vanuit Nederland aan GFC Nieuws.

“Speciaal vanwege dit heugelijk feit heeft de directie van het radiostation besloten om vanaf vandaag tot en met eind september dit jaar, een speciale actie te houden voor ons luisterpubliek. In deze periode mogen er gratis familieberichten worden doorgegeven die zullen worden uitgezonden. Uiteraard is ons bereik is met deze uitbreiding sterk toegenomen. Vooral de Surinamers in het buitenland zijn erg blij met deze nieuwe mogelijkheid en hebben al aangegeven vaak te zullen luisteren naar PL radio”, meent de coalitiepoliticus.

De redactie verneemt verder dat er ook landelijk een aantal technische vernieuwingen zullen worden doorgevoerd. Zo ligt het onder meer in de bedoeling om de zendkracht van de lokale radio verder te vergroten.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.