Lewis Hamilton heeft in de nacht van zondag op maandag een pijnlijke uitglijder gemaakt op Twitter. De coureur van McLaren dacht ten onrechte dat zijn teammaat Jenson Button hem had ‘unfollowed’.

“Ik kom er net achter dat @jensonbutton mij niet meer volgt, heel jammer”, twitterde Hamilton, die komend seizoen rijdt voor Mercedes, aanvankelijk. “Na drie jaar als teammaats, ik dacht dat we elkaar respecteerden.”

“Het grappige is dat we nog steeds voor dezelfde renstal uitkomen! Maar goed, ik geef nog alles voor het team tot en met de laatste race in Brazilië.”

Een uur later moest Hamilton noodgedwongen kiezen voor een lagere versnelling. “Mijn fout, ik ontdek net dat Jenson me nooit heeft gevolgd. Geef hem niet de schuld! Ik moet kennelijk vaker op Twitter komen.”

Button heeft nog niet gereageerd op de tweets van Hamilton. Onlangs ontkrachtte hij wel het gerucht dat hij zijn teammaat had ‘unfollowed’ ten faveure van zijn nieuwe collega Sergio Perez, een zaak die in Engeland breed werd uitgemeten.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.