PARAMARIBO – De coalitiepartner Pertjajah Luhur (PL) organiseert een tweedaagse Keti Koti-happening op 30 juni en 1 juli 2012 in het partijcentrum aan de Mangrovestraat te Beekhuizen. In verband met de komende emancipatieviering is het de eerste keer in de geschiedenis van PL dat er een activiteit gericht op de Afro-Surinamers wordt georganiseerd.Verschillende populaire muziekgroepen en artiesten waaronder Damaru, Joan & Philla, App’tijt, King Koyeba, Esse & Friends, Smelt Kroes en Final Steps zullen optreden.

Ook staat op het programma een toneelopvoering van A Sa Go, een Djarankepang opvoering, een vuurwerkspektakel, drakendans, een awasa- en een odoshow. Tijdens de Ondro Broki Keti Koti Happening zal de gemeenschap ook voor het eerst kennis maken met de Parboband. Er zijn meerdere attracties gepland op deze tweedaagse happening.

De mensen met de mooiste culturele klederdrachten zullen ook met een prijs worden beloond. Voor de kinderen zijn er een clown, een springkussen, schminken en een trampoline aanwezig.Een ieder krijgt een gratis lot waarmee onder andere een koelkast, een microwave, mobiele telefoons of een fiets te winnen valt. Een kaartje kost SRD 10,– voor beide dagen. Vrouwen en 60+’ers hebben gratis toegang.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.