De voorlichtingsdienst van de politie laat vandaag aan de media weten dat vier personen niet op een natuurlijke wijze het leven hebben gelaten.

De 15-jarige Krishna Sewsarran is op zaterdagmorgen op de hoek van de Gompert- en Jan Steenstraat aangereden door een automobilist. Kort na de aanrijding is de tiener ter plaatse overleden. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat Krishna de veroorzaker van deze aanrijding is. Hij reed over de Jan Steenstraat in de hoofdstad en verleende geen voorrang aan het verkeer op de Gompertstraat. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de autobestuurder ingevorderd en is zijn auto ter herkeuring in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van Krishna is voor sectie in beslag genomen.

Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen

Zaterdaf is een lijk hangende aan een boom aangetroffen op een terrein aan de Lallarookhweg. Het ontzielde lichaam is door de politie van bureau Uitvlugt in beslag genomen. Het is nog niet bekend om wie het gaat.

16-jarige vermoedelijk om het leven gebracht

Het ontzielde lichaam van de 16-jarige Prewish Soechit is gistermiddag op een perceel te South Drain in het district Nickerie aangetroffen. Er is vermoedelijk misdrijf in het spel want het lijk van Prewish vertoonde een verwonding in de halsstreek. In verband met dit geval is een 15-jarig meisje en een 31-jarige man aangehouden en in verzekering gesteld.

31-jarige man verongelukt

Een 31-jarige man is gisterochtend in het Toematoe-gebied te Sipaliwini verongelukt. Hij viel van een ATV en liep daarbij zodanige letsels waardoor hij ter plaatse overleed. Hij was meer bekend als Rocky. Het lichaam van het slachtoffer is door de politie in beslag genomen, aldus de voorlichtingsdienst van het KPS vandaag.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.