BEDRAG BIJ BEROVING DOOR NEP AGENTEN NOG ONBEKEND

Op  donderdag 30 juni jongstleden rond 13:00 uur in de middag werd het beveiligingsbedrijf aan wie Suribet de werkzaamheden met betrekking tot veiligheid van mensen, materialen en gelden heeft uitbesteed, beroofd.

De waardetransportwagen werd door politieagenten, die later nep bleken, aangemaand te stoppen. Uiteraard gaven de beveiligers gevolg aan deze opdracht van de ‘politie’. Ze werden toen elk onder schot gehouden terwijl intussen de gelden die zij transporteerden achterover werden gedrukt. De hoogte van het bedrag is nog niet duidelijk, omdat de bewakers om veiligheidsredenen, nimmer op de hoogte zijn van de bedragen die zij vervoeren. Het bedrijf is nu bezig  administratief na te gaan en berekeningen te maken, om zodoende het precieze bedrag te kunnen bepalen.

In elk geval is het bedrag bij lange na niet de bedragen die door sommige mediabedrijven ongeverifieerd zijn gepubliceerd. Er is een politioneel onderzoek naar deze beroving gestart. De resultaten worden afgewacht.

Suribet vind het nodig de gemeenschap hierover te informeren omdat ten eerste de bedragen door sommige sensatie beluste media genoemd niet nagetrokken zijn en onjuist blijken en de rovers helemaal leken en gekleed waren als politie-agenten.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.