PARAMARIBO- De Nationale Assemblee komt vanmorgen om half tien wederom in openbare vergadering bijeen. Volgens de afdeling Communicatie en Voorlichting van het parlement is het de bedoeling dat de agenda van donderdag 4 april wordt voortgezet. Vrijdag was er ook vergaderd, maar de agenda is niet afgerond.

De vergadering gaat in hoofdzaak over de behandeling van de ontwerpwet met betrekking tot toestemming tot het aangaan van een Delfstoffenovereenkomst met Suriname Gold Company LLC, in het Merian-gebied in het district Sipaliwini en de behandeling van de ontwerpwet houdende toestemming tot het aangaan van een overeenkomst tot nadere wijziging en aanvulling op Delfstoffenovereenkomst van 7 april 1994 met Grasshopper Aluminum Company NV en Cambior Inc.

In de commissie van rapporteurs zitten de parlementariërs Rabin Parmessar (voorzitter), Radjkoemar Randjietsingh, Oesman Wangsabesari, Ronald Venetiaan, Henk Ramnandanlal, Ronny Asabina, Ronny Brunswijk, Asiskumar Gajadien, Ronny Tamsiran, Carl Breeveld, Harish Monorath, Frederik Finisie en Stuart Jabini.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.