PARAMARIBO – Op donderdag 16 augustus 2012 wordt in Nederland de officiële launch van het originele en officiële Surinaamse PARBO BIER gevierd met een exclusief feest voor genodigden: De 100% PARBO PARTY.

Het originele PARBO BIER zal nu rechtstreeks uit de Surinaamse Parbo Brouwerij verkrijgbaar zijn in alle goed gesorteerde zaken en zelfs in de supermarkt in Nederland. Onder consumenten in Nederland is er jarenlang verwarring geweest over het bier uit Suriname, omdat PARBO BIER in Nederland niet afkomstig was uit Suriname.

Sinds 20 juli 2012 was het Surinaamse bier al verkrijgbaar in Nederland. De officiële aftrap daarvan vindt echter nu plaats op de 100% PARBO PARTY. De host is Jörgen Raymann en er zijn live topacts, muziek van de PARBO BIER Houseband, en stand up comedy.

Er zal een uitgebreide foto en film reportage volgen zodat iedereen ook na het feest kan meegenieten. De Surinaamse Brouwerij NV. heeft het PARBO BIER merk vanaf mei 2012 weer in handen. Daarvoor werd het bier uit Suriname op de Nederlandse markt gedistribueerd onder de naam DJOGO bier.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.