De ouders van de 21- jarige D.W. uit Paramaribo zijn radeloos en op zoek naar professionele hulp voor hun promiscue  dochter. In dat kader is zaterdag een bezoek gebracht aan een bekende instelling met het dringende verzoek de problematiek te bestuderen en met een gedegen oplossing te komen. Er zal een beroep gedaan worden op de bekende medicus dokter Robert Roemer, om de jonge vrouw verder te begeleiden.

D.W. zou volgens haar ouders op vele momenten gevaar lopen aangezien zij er een gewoonte van maakt op obsesieve wijze oudere mannen het hof te maken en van bil met ze te gaan. Het gaat vaak om kortdurende liefdesrelaties van een dag.

“Mijn dochter benadert  oudere mannen die ze nauwelijks kent, maar in haar ogen aantrekkelijk zijn,  om afspraken te maken. Ze gaat dan met ze mee naar hun huis of naar een andere plek om ‘onbehoorlijke’ dingen te doen. Het is een ware obsessie voor haar om dagelijks nieuwe heren te ontmoeten en kortdurende relaties aan te knopen. Het lijkt wel een enge ziekte die zich steeds verder in negatieve zin lijkt te ontwikkelen! Het meegaan met onbekende mannen kan een keer verkeerd aflopen en haar het leven kosten. Daar ben ik heel erg bang voor. Ons gezin bestaat uit vijf personen en haar handelingen geven ons slapeloze nachten”, stelt de ernstig bezorgde moeder.

Er zijn volgens informatie in  familieverband al tientallen serieuze gesprekken gevoerd met de “probleemvrouw”, echter zonder effectief resultaat.

Dokter Roemer zegt desgevraagd aan GFC dat er mogelijk sprake kan zijn van een obsessieve-compulsieve stoornis (OCD). De handelingen zouden ook gekoppeld kunnen worden aan nymfomanie. Kenmerkend daarbij is een sterk verhoogd libido. “Maar dat moet allemaal goed uitgezocht worden in samenspraak met een psycholoog en andere artsen”, aldus de medische specialist.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.