De ouders van de 17-jarige Amerikaanse studente Jasmine Benjamin hebben via Facebook ontdekt dat hun dochter was overleden. Ze lazen in een berichtje van een vriend dat hun dochter dood was aangetroffen op haar universiteit in Valdosta (Georgia). De politie gaat uit van een misdrijf, meldt The Huffington Post.

Het meisje lag al 15 uur op een bank in een studieruimte voordat werd opgemerkt dat ze niet meer leefde. Studenten zouden hebben gedacht dat ze een dutje deed.

De moeder- en stiefvader van Jasmine zijn woest op de universiteit, die hen niet op de hoogte zou hebben gebracht van haar overlijden. De universiteit zegt zich van geen kwaad bewust te zijn. Het informeren van de familie is volgens hen een taak van de politie.

Een agent ging uiteindelijk nog wel langs bij de ouders, maar pas nadat het nieuws al via Facebook was uitgelekt, meldt CBS Atlanta.

Autopsie heeft uitgewezen dat de jonge studente is vermoord. Het onderzoek wordt echter belemmerd omdat de studenten wegens Thanksgiving vakantie hebben gehad.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.