Live nieuws en radio streams uit Suriname!

‘Oudere #MeToo-vrouw nam mij met geweld’, onthult destijds minderjarig ‘slachtoffer’

De Italiaanse actrice Asia Argento was een van de meest uitgesproken stemmen van de #MeToo-beweging. Zij stond zelfs aan de wieg van de beweging met haar beschuldiging dat zij door de vroegere filmproducent Harvey Weinstein zou zijn verkracht.

Argento wordt echter zelf beschuldigd van seksueel molest. Zij ontkende lange tijd, maar geeft nu toe dat zij seks heeft gehad met de kindacteur Jimmy Bennett.

Argento zou geprobeerd hebben de pedofiele relatie – zij was destijds 37, Bennett was 17 – stil te houden door hem een fors bedrag toe te stoppen nadat hij naar buiten bracht dat zij het in 2013 met elkaar hadden gedaan.

Bennett deed enkele dagen terug zijn eigen verhaal bij de live tv-show Non e l’Arena. De oudere vrouw zou hem in een hotelkamer op een bed geduwd hebben en zijn broek hebben uitgetrokken, waarna zij seks hadden.

Deed van schrik mee

Zondag verscheen zij in een televisieprogramma en erkende dat zij jarenlang had gelogen: zij had wel degelijk seks met Bennett, maar het was helemaal anders dan iedereen dacht. De 17-jarige zou haar hebben verkracht.

De 37-jarige was zo geschokt toen de tiener haar begon te kussen en te strelen, zegt zij, dat zij hem zijn gang liet gaan.“Hij kleedde me uit, legde me zijwaarts op het bed, klom op me en had volledige seks zonder zelfs een condoom te gebruiken,” vertelde Argento.

Zij zou zich met Bennett in de hotelkamer hebben teruggetrokken om een script te oefenen. Haar voormalige co-ster zou haar na de daad, die volgens haar amper twee minuten duurde, verteld hebben dat hij zich seksueel tot haar aangetrokken voelde sinds hij 12 jaar oud was.

Bennett eiste 3,5 miljoen dollar van de actrice omdat hij psychische schade zou hebben opgelopen door hun avontuurtje. In dezelfde periode waarin zij Weinstein beschuldigde van verkrachting, kocht zij Bennetts zwijgen voor 380.000 dollar.

Foto: Wikipedia  | Wikipedia 

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.