Organisatie ‘Kwakoe Festival’ tevreden over eerste weekend [FOTO]

De organisatie van het ‘Kwakoe Festival’ is tevreden over het eerste weekend van het festival. Het was “happiness and shine all the way: de opkomst was bijzonder goed en het weer fantastisch”, meldt stichting Kofoe in een persbericht. Opgedirkte festivalbezoekers kwamen van heinde en verre om te genieten van het internationale multiculturele festival voor jong en oud.

In de manifestatietent waren diverse genodigden, waaronder het stadsdeelbestuur en raadsleden van het stadsdeel Zuidoost. Er waren toespraken van de stadsdeelwethouder Muriel Dalglisch, de Consul Generaal van de Republiek Suriname Dhr. R. Lieuw A Sie, de ambassadeur van de Republiek Suriname Dhr. W. Christopher en last but not least de voorzitter van Stichting Kofoe, Dhr. Ricardo Verweij. Alle sprekers waren vol lof over 37 jaar Kwakoe.

Na het informatieve gedeelte vertrok men onder begeleiding van Faja Rhythm Brassband en de genodigden naar het voetbalveld voor de aftrap van de eerste wedstrijd. De aftrap werd gedaan door Ambassadeur Christopher die de bal paste naar mevrouw Dalglisch waarna zij het door paste naar de aanvoerders van beide teams. Daarna werden jong en oud lekker bezig gehouden met de muziekformatie Corona band.

Enkele foto’s:

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.