GFC NIEUWS- Aankomende minister van Buitenlandse Zaken tevens VHP-topper, Albert Ramdien, doet een oproep op de samenleving om de inauguratie van de president en vicepresident via de media te volgen.

Burgers kunnen alleen op uitnodiging op het Onafhankelijkheidsplein komen, vanwege de COVID-crisis.

Ramdien zegt dat de aankomende regering graag een groot volksfeest gewild had. De huidige situatie dwingt hen echter daar vanaf te zien. Hij hoopt dat dit in de toekomst nog mogelijk is.

Tijdens een Buitengewone vergadering van De Nationale Assemblee op het Onafhankelijkheidsplein vindt vandaag de inauguratie plaats van president Chandrikapersad Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk.

De vergadering vangt aan om 10.00 uur. Het eerste agendapunt is de installatie van de vicepresident. Daarna volgt de installatie van de president plaats.

Na de installatie van de president houdt DNA-voorzitter Marinus Bee zijn toespraak, gevolgd door de inaugurele toespraak van het nieuwe staatshoofd.

Het bericht Oproep aan samenleving om inauguratie president op Onafhankelijkheidsplein niet bij te wonen verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.