Door Robin Rosario

PARAMARIBO- De oplage van Surinames populairste krant, Times of Suriname, is ondanks de recent doorgevoerde prijsverhoging nog steeds op recordhoogte. De gemiddelde dagelijkse oplage  ligt ongewijzigd rond de 40.000. GFC verneemt dat de trouwe lezers van het blad geen moeite hebben met de mutatie van SRD 1 naar SRD1,50.

Een colporteur in de binnenstad van Paramaribo zegt vandaag dat er bij hem absoluut geen verandering merkbaar is en evenmin bij collegae.  “integendeel heb ik de afgelopen tijd juist vaker de Times verkocht. Ik merk dat de lezers trouw hun krant komen kopen, de prijs maakt ze kennelijk niet veel uit.”

Hoofdredacteur van de Times, Alirio Polsbroek, bevestigt tegenover GFC dat er nog steeds evenveel kranten de deur uitgaan. “De laatste prijsverhoging heeft absoluut geen impact gehad op de verkoopcijfers.  We zitten op het zelfde niveau qua oplage. Ik ben daarom erg verheugd te mogen concluderen dat de krant heel veel trouwe lezers heeft die de wijze van berichtgeving duidelijk op prijs stellen”, stelt de succesvolle hoofdredacteur.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.