Onderwerp: Vervolg op mijn open brief

aan de Minister van Transport,

Communicatie en Toerisme.

“De  Vivis  Nil  Nisi  Bonum”

Ondanks mijn open brief  van dinsdag 12 juni  j.l. aan de Minister van Transport, Communicatie en Toerisme, naar aanleiding van een artikel in De West van 9 juni 2012 , waarin  riooljournalistiek  wordt  bedreven, is deze vlegel weer te keer gegaan in De West van zaterdag 16 juni 2012. Ik wil hem het volgende in herinnering brengen voor wat  betreft  zijn  laffe geest.

Het is toch die zelfde ‘Sjinnie die op het ministerie van Binnenlandse Zaken door jou als oplaagdrager van drukkerij D.A.G. in de jaren 1976 enz. lastig werd gevallen met verzoeken om advies en gunsten voor je drukkerij. Toen was  Jan Rap en z’n  maat  “meneer van der San kunt u mij even ontvangen” .

Blijkbaar kan deze man, voor zover wij te doen hebben met een mens, geen erectie krijgen  als hij een weekend niet met vuil smijt. Daarom is dit varkenachtig  gedrag  niet te stuiten.

Het zijn deze figuren die misbruik kunnen maken van de slapte van deze regering met name het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme en tegelijkertijd schreeuwen dat wij  in dictatuur leven. Naar de rechter stappen is een optie, maar de regering heeft ook de plicht in deze het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme om onschuldige burgers  en vooral die voldoen aan hun  belastingplicht te beschermen.

Of moeten wij wekelijks al die vijfhonderd exemplaren opkopen en verbranden want zij hebben toch geen educatieve waarde.

Eugene van der San

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.