Zingen, dansen, handenarbeid en sporten een hele week voor deze kinderen Zingen, dansen, handenarbeid en sporten een hele week voor deze kinderen Voor de ietwat oudere kinderen zijn er danslessen Na de lunch mochten deze kleintjes naar een educatieve film kijken Zanglessen tijdens het Sisme Muziekvakantieplan 2012 In Villa Zapakara worden de kinderen aangenaam beziggehouden door de leidsters.

De blije kinderstemmen zijn reeds op een afstand te horen. Op het terrein van Ons Erf en Villa Zapakara bruist het van activiteiten voor kinderen in deze vakantie.  In Ons Erf beleeft het Sisme Muziekvakantieplan van dr. Ramon Williams haar tweede week. Het eerste deel werd op vrijdag 24 augustus afgesloten. Deel twee loopt tot en met 31 augustus. Ook op Lelydorp wordt een muziekvakantieplan gehouden. Dit vindt van 3 tot en met 7 september plaats. De eindpresentatie is op zondag 9 september in de hangar van SLM op Johan Adolf Pengel Luchthaven. ‘Sisme goes from East to West’, is het thema dit jaar. “Dat houdt in dat we van het oosten naar het westen gaan reizen met de kinderen. We doen alle districten aan en spelen in op hun bijzonderheden. Nickerie bijvoorbeeld is ons rijstdistrict, Coronie is bekend om haar kokos, Brokopondo om het goud en bauxiet. Zo worden ze bewust over hun eigen land”, stelt Williams.

Sisme zet zich ook in om alle talenten bij de kinderen te ontdekken. “Alle talenten die wij bij de kinderen ontdekken, worden verder gestimuleerd. Het kan in zang, dans of sport zijn. Volgend jaar herdenkt het muziekvakantieplan zijn tweede lustrum. In Villa Zapakara zullen volgens bedrijfsleider Dakaya Lens vanaf 03 september ook tal van activiteiten plaatsvinden. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto’s: Anil Ramkumar)

Dagblad Suriname - Dagblad Suriname - Suriname's Populairste Krant

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.